HINNASTO

Kiinteistöhuolto hinta

Kiinteistöhuolto Aiden palvelee kaikilla kiinteistönhuollon osa-alueilla; kiinteistösi tarpeiden mukaan. Huoltosopimuksella sovitaan kiinteistöhuoltotöiden ja tekniikan tehtäväkokonaisuudet kiinteistön käyttäjän toiveita seuraten. Kiinteistöhuolto Aidenin tavaramerkki on läpinäkyvä kiinteistönhuolto ja selkeä hinnoittelu.

KIINTEISTÖHUOLTO ILMAN YLLÄTYKSELLISIÄ KULUJA

Kotimainen availippuyritys Aiden on kiinteistöhuoltoalan ainoa palveluntarjoaja joka tarjoaa kaikki kiinteistöhuoltopalvelunsa kiinteään kuukausihintaan. Tämä uniikki hinnoittelu varmistaa ettei budjetti ylity. Kiinteistöhuollon hinta on pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena. Näin ollen emme veloita erikseen ilta-, yö- tai pyhäpäivälisiä eikä muita yllättäviä kuluja kuten auton lähtömaksuja, ajettuihin kilometreihin perustuvia maksuja tai muita autokuluja. Mielestämme selkeä hinnoittelu on reilua.

Hinta kiinteistöhuollolle rakentuu monesta pienestä elementistä kuten kiinteistön iästä, tekniikasta, sijainnista, pinnanmuodoista ja niin edelleen. Tästä johtuen käymme mielellämme maksutta paikanpäällä tutustumassa kiinteistöönne ja antamassa juuri omaa tarvettanne vastaavan tarjouksen kiinteistönhuollosta.

Oheiset alla olevat esimerkit sopivat pieneen rivi- tai paritaloyhtiöön keskeisellä toiminta-alueellamme.

LIIKEKIINTEISTÖT

Hinnassa on huomioitu liikekiinteistöjen tarpeita mukaillen monipuolinen tekninen osaamistarve, nopea vasteaika ja toistuvat tarkastuskäynnit. Kiinteistöstä pidetään kokonaisvaltaisesti huolta jotta kiinteistön käyttäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

alk. 498€/kk alv0%

KESÄ JA TALVI

Ympärivuotinen kiinteistöhoitokokonaisuus sisältäen sekä talvi- että kesäkunnossapidon kiinteistön ulkoalueilla.

alk. 249€/kk alv0%

PIHAT JA HUOLTO

Ympärivuotinen kiinteistöhoitosopimus joka käsittää sekä talvikunnossapidon että kesäkunnossapidon kiinteistön ulkoalueilla sekä kevyen kiinteistöhuoltokokonaisuuden. Kokonaisuus sopii täydellisesti huolettomuutta hakeville kiinteistöille.

alk. 298€/kk alv0%

KAIKKI

Kattava ja huoleton kokonaisuus kiinteistön omistajalle jossa kaikki lisätyöt kuten vesikalustehuollot, rännienpuhdistukset tai vaikkapa sisäseinän malaaus kuuluvat kuukausihintaan! Helppo kiinteistöhuolto kokonaisuus jossa kiinteistö hoidetaan kokonaisuudessaan ilman huolia kiinteällä kuukausihinnalla huolimatta huoltotarpeen tyypistä! Tämä vaihtoehto sisältää kiinteistön talvikunnossapidon, kesäkunnossapidon, liputuksen, yleishuollon ja avainpalvelun.

alk. 360€/kk alv0%